Škola pozitívneho myslenia - fórum

Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte.

Prosím přihlašte svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

:204: Hurááááá na: "mentálny tréning" !!!

Autor Téma: Pepa Kopřiva - spolupráce  (Přečteno 98 krát)

PepaKopřiva

• Registrovaní
  • Málo aktívni 10 - 29
  • **
  • Pohlaví: Mužské
  • Vše co si dokážeš představit, také existuje.
    • Zobrazit profil
Pepa Kopřiva - spolupráce
« kdy: 13. červenec 2010, 09:30:50 »
ahoj,

nabízím svoji pomoc. na mém kanálu na youtube najdete zajímavá videa, která se hlavně týkají vytváření vlastní reality - www.youtube.cz/pepicekkop
Zaznamenáno
Měj se famfárově

Pepa:)

PepaKopřiva

• Registrovaní
  • Málo aktívni 10 - 29
  • **
  • Pohlaví: Mužské
  • Vše co si dokážeš představit, také existuje.
    • Zobrazit profil
Re: Pepa Kopřiva - spolupráce
« Odpověď #1 kdy: 25. červenec 2010, 22:14:26 »
K tématu Zákona přitažlivosti jsem se dostal před dvěma roky a to díky knížce a filmu Tajemství. Díky tomuto filmu jsem se začal silou myšlenek a pocitů zabývat více do hloubky. Přeci jen když víte, že za svůj život nesete vlastní odpovědnost, snažíte se ho prožít a ne jen přežít. Před rokem jsem se nechal zasvětit do druhého stupně energie Reiki, kterou tedy používám na léčení a harmonizaci organismu. Kromě energie Reiki pracuji i s dalšími vysokovibračními energiemi – Vílí léčení, Koso rays, energie Jochomiera. Další věcí co v centru nabízím je také Asyrská bezkontaktní masáž a relaxační, léčivý pobyt v pyramidě.
S centrem Pramida.net spolupracuji už 3 měsíce. Protože jsem žádal zákon přitažlivosti mi právě Vladimíra a Pavla a jejich centrum přitáhl. Požádal jsem si o místo, kde bych mohl pomáhat lidem. Jak pomocí energie Reiki tak hlavně s tvorbou jejich reality. Vidíte, je to tak jednoduché. Stačí požádat a je! A to vždycky 

V centru tedy pořádám tyto akce:
Vytváření reality a Zákon přitažlivosti: Tomuto tématu už se věnuji přes dva roky. Je úžasné, že každý z nás má svůj osud ve svých rukou. Každý z vás si od teď může vytvořit život, o jakém snila. V této době je všem odhaleno tajemství jak na to. Máte možnost začít. Samozřejmě každý z vás má také svobodou vůli rozhodnout se, jak žít. Základním „cvičením“ je 21 dní, kdy spolu projdeme všechny čtyři oblasti vašeho života – práce, vztahy, peníze, zdraví. Nejsou to žádná magie nebo kouzla – vytvářet vlastní realitu je pouze o pravidelnosti a o vašem záměru opravdu chtít.

Léčení a harmonizace pomocí energie Reiki: Je starodávná léčivá technika. Jednoduchý a přitom mocný systém léčení „dotykem“ rukou. Reiki znamená vesmírná energie životní sily. Přikládání rukou na lidské tělo za účelem uvolnění bolesti je staré jak instinkt. Většina lidí, když se zraní, si na toto místo položí ruce. Lidský dotek přináší teplo a léčení ale také péči a lásku.

Asyrská bezkontaktní masáž: Je souhrn pohybů rukou nad tělem klienta. Pracuji s jeho biopolem (jemnohmotný energetický obal) a to za pomocí 22 různých pohybů. Z biopole se tak odstraní většina negativně strukturované energie a je nastartováno samoléčení organismu.

Pobyt v pyramidě: Naše pyramida v centru je přesnou kopii Cheopsovi pyramidy v Egyptě. Pyramidální energie oživuje a uzdravuje – léčí nejvíce v jedné třetině její výšky. Pyramida sloučí k celkovému očištění organismu a harmonizaci čaker. Já ji používám u všech klientů jako tzv. závěrečný blok – kdy po Asyrské masáži, terapii Reiki Vás čeká ještě půlhodinový pobyt v pyramidě. Ten kdo si pořádá uvnitř pyramidy, může slyšet její „zvuk“.

Z dalších aktivit vybírám:
Zasvěcení v pyramidě do Elenari healing systému: Tato energie pochází z vyšších úrovní starobylých zdrojů, vyšších zdrojů, boha, bohyně, hvězdné říše. Tento systém je tak jednoduchý při používání, protože využívá našich schopností vizualizace a náš úmysl nejen léčit, ale také předávat tento systém ostatním. Spojení s touto energii je vázané se zemí a hvězdami.
Skládá se z pouhých 3 symbolů a může být použit na léčbu každého elementu, každé osoby, zvířete a rostliny. Další možnost využití je manifestace našich potřeb. Je to cesta komunikace – posílání energie od jedné osoby k druhé, skrze náš umysl, náš dech. Dech je přitom střed mezi životem a duchem.
Systém Elenari Healing nám ujasní důvod, proč jsme zde, na zemi. Otevře dveře nového spojení k říši víl, která je zase původem Elenari. Kromě toho vám umožní větší otevření náhledu na přírodu – spojení s matkou Zemí poroste a rozšíří se, pokud se budete chtít vydat na tuto cest.

Zasvěcení v pyramidě do energie Jochomiera: Energie Jochomiera pochází z Centrálního Slunce. Její název, pro vás jednodušší i pro vysvětlení síly jakou nosí, je energie Lásky. Tato energie v sobě nese především aspekty bezpodmínečné Lásky. Další její síla spočívá v urychlení materializace vašich přání. Svou obrovskou sílou harmonizuje vše, co vás ve vašem životě blokuje. Používejte jí i ve spojení s jinými energetickými systémy. Podpoří jejich působení.
Tato energie se používá naprosto stejně jako reiki či jiné energetické systémy. Dále můžete tuto energii používat i na léčení na dálku. Zde stačí energii naprogramovat, aby léčila a pracovala s vámi (někým jiným) po určitý čas na řešení problému. Posílejte energii do situací, událostí, emocí v minulosti, současnosti či budoucnosti.
Pokud trpíte finančním nedostatkem nebo problémy ve vztazích, využijte tuto energii k vyléčení vztahů na všech úrovních a ve všech časech.

V centru jsem vždy každé úterý od 14:00 do 17:00 - pokud se chcete přijít podívat a zažít nějakou terapii, prosím napište mi na mobil SMS kdy přijdete a na jakou terapii - je to proto, že zájem je velký a chci se každému človíčku věnovat zvlášť

Pepa Kopřiva
731 982 017
Zaznamenáno
Měj se famfárově

Pepa:)

Doporučujeme:
 Chcem viac informácií... 
Návštevnosť:
TOPlist
Od: 19.3.2006

Stránka vytvořena za 0.689 sekund, 21 dotazů.