Fórum školy       /       inspiruj.cz       /       Hud. skupina JEWEL SK        Fórum skupiny       /       Autofann        Fórum Autofannu  

11. Zaobchádzanie s emóciami

OBSAH:
11,1 - Zaobchádzanie s emóciami

Poznámka:
Táto séria channelingov sa konala pred živým publikom, od polovice roku 2004. Jazyk týchto správ je už menej formálny ako v prvých piatich kapitolách o Pracovníkoch svetla. Zároveň sú v každej správe zahrnuté otázky z publika a odpovede od Jeshua.

11,1 - Zaobchádzanie s emóciami

E-mail Tlačiť PDF

Drahí priatelia, som potešený, že som znova medzi vami a že s vami komunikujem týmto spôsobom. Musím povedať, že pre mňa toto tiež veľa znamená. Hýčkam si tieto stretnutia, pretože týmto spôsobom k vám môžem prísť bližšie ako z mojej vlastnej roviny reality.

Áno, Ja stále žijem vnútri vašich sŕdc a čakám na chvíle vo vašom čase, keď ste otvorení a vnímaví na moju energiu. Moja energia, KRISTOVA energia, ktorá sa v tejto dobe znovuzrodzuje, nie je len moja energia. Nie je to jednoducho energia jedného človeka, ktorý žil na Zemi v jednom čase, je to kolektívne energetické pole, na ktorom sa VY podieľate spôsobom, ktorý je oveľa hlbší ako si uvedomujete.

VY všetci ste raz dali sľub, VY všetci ste si zvolili zámer, niesť túto energiu vpred do reality Zeme, aby ste ju ukotvili na Zemi. Mnoho životov, mnoho storočí, ste pracovali na tomto poslaní. VY všetci ste v procese zrodenia KRISTOVHO semena vo Vás a ja vám pomáham. Ja som bol posol, ale vysiatie KRISTOVHO semena bolo predsa kolektívnym úsilím. Dokonca môj príchod na Zem bol možný len vďaka poľu energie, ktoré tu bolo prítomné, tkané Vami. My pracujeme spolu, my sme Jednota. Preto ja som dostupný každému z vás. Nie som výlučne prístupný žiadnej konkrétnej osobe. Ja som v službe pre vás všetkých.

Dnes chcem hovoriť o záležitosti, ktorá sa vás hlboko a často dotýka vo vašich každodenných životoch.
     Je to o zaobchádzaní s emóciami.

Naposledy som hovoril o energiách mužského a ženského, ktoré prebiehajú cez vaše energetické polia a čakry. Zdôraznil som dôležitosť liečenia nižších troch čakier ako časti stávania sa celistvým a úplným voči sebe. Považoval som za dôležité zdôrazniť to, keďže niektorí z Vás dychtia po duchovnom trende vytiahnuť sa, v myšlienkach aj pocitoch, do vyšších čakier.
     Srdce, tretie oko a korunná čakra sú pre vás príťažlivé, pretože tieto energetické centrá Vás prepájajú do vyšších ríš, ktoré sú Vám také prirodzené. Ale skutočné vnútorné prielomy musia teraz nastať na nižšej úrovni, v oblasti nižších čakier, bližšie k Zemi.

Oblasť emócií je životne dôležitá oblasť vo Vašom raste smerom k slobode a celistvosti. VY ste duchovné bytosti. Prichádzate z roviny reality, kde vám hustota a hrubosť pozemskej reality boli neznáme. Vyrovnať sa s tým bolo ťažké.

Počas mnohých životov ste sa snažili prejaviť Vašu kozmickú energiu tu na Zemi. A v tomto prejave, v privádzaní (z angl. channeling, pozn. prekl.) vašej energie na Zem, bolo vytvorených mnoho hlbokých tráum. Emocionálne telo, ktoré VY všetci máte, je posiate ranami a traumami. O tom chcem hovoriť dnes.

Posledná úprava ( Utorok, 09 Marec 2010 12:00 ) Čítať viac...