|
OBSAH: 13,1 - Práca, peniaze a tvorivosť 13,2 - Prúd ľahkosti 13,3 - Prúd dostatku 13,4 - Vytvorenie prúdu hojnosti
Poznámka: Táto séria channelingov sa konala pred živým publikom, od polovice roku 2004. Jazyk týchto správ je už menej formálny ako v prvých piatich kapitolách o Pracovníkoch svetla. Zároveň sú v každej správe zahrnuté otázky z publika a odpovede od Jeshua.
|
13,1 - Práca, peniaze a tvorivosť
Utorok, 16 Marec 2010 17:17
Jozef Mališ
Drahí priatelia, s radosťou a láskou som dnes medzi Vami. Poznám Vás tak dobre a zdá sa mi akoby sme sa stretli včera. V ríšach, kde zotrvávam, čas nie je taký dôležitý. Spoznávam Vás veľmi dobre, hoci váš prejav, váš fyzický zjav, je odlišný od doby kedy som Vás poznal.
Ja som Jeshua. Žil som na Zemi, v ľudskom tele, ako Ježiš. Bol som ľudská bytosť medzi ľuďmi ako ste VY. Nič ľudské mi nie je cudzie. Práve vďaka tejto skúsenosti s ľudskou existenciou som Vás prišiel podporiť vo Vašom vývoji, vo Vašom zrode do Novej Doby. Nová Doba prichádza. V tieto dni prebieha premena, s ktorou VY všetci cítite silné spojenie.
Chcem Vám povedať o sebe niečo iné. Bol som ľudská bytosť z mäsa a krvi a vytvoril som spojenie s energiou KRISTA. KRISTOVA energia cezo mňa prúdila von a to bol môj podstatný príspevok pre Zem v tej dobe. Ale KRISTOVA energia nie je len moja, tá patrí Vám všetkým. VY všetci pestujete semienko, prinášate dnes časť tej energie sem na Zem a v tom leží Vaše najväčšie naplnenie.
Avšak táto premena zo starej na Novú Dobu vykoreňuje a otriasa mnohými vecami. Oblasti práce a peňazí sa toto „vykoreňovanie“ veľmi týka, pretože toto je presne oblasť, v ktorej sú staré energie mimoriadne aktívne. Mohli by ste ich charakterizovať ako energie moci a ega.
Staré energie boli na tomto poli tak silno činné, že môže byť pre Vás dosť ťažké mať dobre-vyvážený postoj k záležitostiam práce a peňazí. Vo Vašej práci, v organizácii alebo firme, pre ktorú pracujete, s ľuďmi, ktorí sú vaši kolegovia, ste konfrontovaní so spoločnosťou. Veľakrát sa seba pýtate: "Ako si mám poradiť s energiami, ku ktorým nie som priťahovaný, a predsa ma obklopujú každý deň?" V tomto stretnutí starého a nového, by ste radi vedeli, ako sa vysporiadať s touto nezhodou.
Posledná úprava ( Utorok, 16 Marec 2010 17:49 )
Čítať viac...
|
13,2 - Prúd ľahkosti
Utorok, 16 Marec 2010 17:22
Jozef Mališ
Ste zvyknutí zápasiť a bojovať o veci, ktoré chcete. Hlavne v oblasti práce existuje veľa súťaženia a bojov ega. Často musíte konať ako niekto, kto nie ste, aby ste získali uznanie a potvrdenie. Toto je v protiklade k túžbe vášho srdca. Srdce túži po oveľa prirodzenejšom druhu prítomnosti. Energia srdca nevyvíja tlak a jej povaha je veľmi jemná a nežná. Energia srdca k Vám prehovára prostredníctvom vašej intuície. Srdce Vás nežne postrkuje a navrhuje a nikdy Vám nehovorí niečo, čo je emocionálne nabité strachom alebo nátlakom.
Vo Vašom každodennom živote si môžete jasne všimnúť, či veci idú hladko a nachádzajú svoju prirodzenú cestu alebo či sa opakovane stretávate s odporom k niečomu, čo sa snažíte dosiahnuť. Ak je to druhý prípad, znamená to, že nie ste – aspoň nie úplne – zosúladení so svojou energiou srdca. Tajomstvo energie srdca je, že tá koná zázraky nie silou, ale s ľahkosťou a nežnosťou.
Posledná úprava ( Utorok, 16 Marec 2010 17:49 )
Čítať viac...
13,3 - Prúd dostatku
Utorok, 16 Marec 2010 17:28
Jozef Mališ
Energia srdca je zdrojom pravej hojnosti vo vašom živote. Hojnosť súvisí so všetkými oblasťami vášho života počnúc od fyzickej, hmotnej úrovne, až po emocionálnu, spoločenskú a duchovnú úroveň. Ste predurčení, aby ste sa radovali a boli živení na všetkých týchto úrovniach. V tomto bode sa chcem podrobne zaoberať záležitosťou hmotnej hojnosti, pretože má pre duše Pracovníkov Svetla zvláštny význam.
Duše Pracovníkov svela a duchovne orientovaní ľudia vo všeobecnosti, majú sklon odsudzovať peniaze. Peniaze považujú za hriešne, za nižšiu energiu. Dôvodom tohto odsudzovania je, že dospeli k tomu, že spájajú peniaze s mocou a bohatstvom na úkor druhých. Peniaze sa stali prakticky synonymom moci. Toto spojenie je jedným z hlavných dôvodov, prečo je prúd hmotnej hojnosti v mnohých z vás, ktorí toto čítate, zablokovaný.
Aj Pracovníci Svetla, ktorí majú veľkú duchovnú iskru, môžu spájať peniaze so základnými a triviálnymi vecami života, nad ktoré je nutné sa povzniesť. Sú u nich činné mnohé presvedčenia, ktoré pochádzajú z minulých životov plných strohosti a zriekania sa hmotného sveta. Tieto životy boli často strávené osamote, zamerané výlučne na duchovné oslobodenie. Energia týchto životov stále rezonuje v celom Vašom energetickom poli. Vedie k istému druhu „prísnosti“, ktorá Vás sužuje.
Posledná úprava ( Utorok, 16 Marec 2010 17:32 )
Čítať viac...
13,4 - Vytvorenie prúdu hojnosti
Utorok, 16 Marec 2010 17:33
Jozef Mališ
Ak máte pocit, že ste mimo prúdu Dostatku, pozrite sa na Vaše súčasné životné okolnosti a vyhodnoťte ich ako energetickú správu pre Vás. „Toto je spôsob, ktorým teraz tvorím realitu“. Nesúďte za to seba ani nikoho iného. Len si to uvedomte.
Potom pociťujte energiu Vášho súčasného prostredia: * či už to je váš dom, * váš spoločenský život * alebo Vaša práca a porovnajte to s tým, po čom skutočne túžite vo svojom srdci.
Venujte si nejaký čas na to, aby ste naozaj cítili čo chcete. Neuspokojte sa len z neurčitým pocitom nespokojnosti alebo nepokoja, ale jasne si pre seba určite, čo chcete vo svojom živote.
Posledná úprava ( Utorok, 16 Marec 2010 17:37 )
Čítať viac...
|
|
|
|
|