Fórum školy       /       inspiruj.cz       /       Hud. skupina JEWEL SK        Fórum skupiny       /       Autofann        Fórum Autofannu  

6. Moc vášho vlastného vedomia

OBSAH:
6,1 - Moc vášho vlastného vedomia

Poznámka:

Táto séria channelingov sa konala pred živým publikom, od polovice roku 2004. Jazyk týchto správ je už menej formálny ako v prvých piatich kapitolách o Pracovníkoch svetla. Zároveň sú v každej správe zahrnuté otázky z publika a odpovede od Jeshua.

6,1 - Moc vášho vlastného vedomia

E-mail Tlačiť PDF

Drahí priatelia, prišiel som dnes, aby som hovoril s vami všetkými. JA vás poznám tak dobre! VY neviete ako dobre vás JA poznám. JA SOM s vami často, pretože moje srdce je spojené s vami. Vidím vašu bolesť, som svedkom vašich starostí, vášho utrpenia, ale i vašej radosti. A tak rád by som vám teraz povedal  o sile ktorá sídli vo vás. O sile vášho vlastného vedomia. Sile vašej vlastnej bytosti. Sile vašej vlastnej duše.

Príliš často stále hľadáte.

Stále znova a znova hľadáte riešenia mimo seba. Ale keď prijmete tieto riešenia zo seba, už sa roztápajú. Uvedomte si, že VY ste stredom vášho bytia, Slnkom vášho vlastného Vesmíru. Smer vášho vedomia a to, na čo je naladené rozhodujú o tom, ako sa cítite, ako myslíte, ako konáte. Tieto veci smerujete z hĺbky svojho vnútra, tak ako Slnko smeruje svoje lúče von.
     Ak ale veríte, že existujú stránky vás, na ktoré nemôže toto Slnko žiariť svoje Svetlo, že jestvujú miesta, na ktoré nemôže svietiť, že sú veci, ktoré nemôže zohriať svojimi lúčmi, potom každý a všetko čo stretnete vo svojom okolí bude potvrdzovať tieto presvedčenia.

Posledná úprava ( Utorok, 02 Marec 2010 03:43 ) Čítať viac...