Fórum školy       /       inspiruj.cz       /       Hud. skupina JEWEL SK        Fórum skupiny       /       Autofann        Fórum Autofannu  

20. Je to o vás!

OBSAH:
20,1 - Je to o Vás!!

Poznámka:
Táto séria channelingov sa konala pred živým publikom, od polovice roku 2004. Jazyk týchto správ je už menej formálny ako v prvých piatich kapitolách o Pracovníkoch svetla. Zároveň sú v každej správe zahrnuté otázky z publika a odpovede od Jeshua.

20,1 - Je to o Vás!!

E-mail Tlačiť PDF

Drahí priatelia
     Som naplnený radosťou ako k Vám dnes prichádzam a zdieľam moju energiu. JA zdieľam moju energiu s Vami, ale Vy zdieľate tiež. Vaše svetlo žiari a vyžaruje na svet, aj keď Vy si to vždy neuvedomujete. Vy robíte rozdiel na Zemi, TU a TERAZ, v tomto veku, kedy sa tak mnoho mení.

V tejto chvíli prebieha prielom Svetla. Vedomie sa na Zemi vyvíja a podnecuje temnotu, aby vyšla zo svojej skrýše. Prináša na povrch mnoho starého a skazeného, aby to všetci videli.
     To je dôvod prečo sa tento vek zdá byť vo svojom prejave taký protichodný. Vedomie rastie, ale skôr ako Svetlo získa pevnú pôdu a naozaj zažiari na Váš svet, môže sa stať temnejším.

Vy ste tí, ktorí vedú staré na povrch, nútite to k otvorenosti svojim vedomím, svojim Svetlom. To je to k čomu sa cítite byť povolaní, to je to, kým ste. Ste Pracovníci Svetla. Ste duše s hlboko pociťovaným poslaním, hýbe vami volanie, ktoré ovládlo aj mňa počas môjho života na Zemi. Mnohí z vás boli v tej dobe mojimi nasledovníkmi, alebo lepšie povedané, nasledovníkmi učenia a energie, ktorú som šíril.

JA som vaše srdce, JA som vaša duša.
     Nie som len tá jedna ľudská bytosť, ktorá kedysi žila na Zemi, a ktorá sa teraz k Vám vracia. Prichádzam sem pred Vás, ako vyjadrenie KRISTOVEJ energie: Vašej nadduše, energie, ktorá Vás spája, ktorá je Vašim zdrojom a pôvodom. Je to pole energie, ktoré sa teraz pohybuje bližšie a bližšie k Zemi, dotýka sa sŕdc mnohých ľudí a ovplyvňuje ich emócie.

Táto vlna Svetla prináša mnoho zmätku ľuďom, ktorí nie sú pripravení na zmenu. Cítia sa neisto, zažívajú nedostatok zmyslu vo svojich životoch a nevedia ako sa vysporiadať s týmito zmätenými emóciami.
     A Vy ste tí na Zemi, ktorí sú tu, aby vyžarovali Svetlo pre týchto ľudí. Vy ste priekopníci, vy ste učitelia tohto Nového Veku. Možno sa sami seba pýtate:
     * Som pripravený to urobiť?
     * Ako mám postupovať?
     * Ako mám vyžarovať alebo vyjadriť svoje Svetlo?

Odpoveď je jednoduchšia ako si myslíte: Vy už to robíte. Vy robíte to čo ste prišli urobiť.

Posledná úprava ( Utorok, 25 Máj 2010 08:23 ) Čítať viac...