Drahí priatelia,
Ja Som Mária a predstavujem ženský aspekt bytosti Krista. Všetkých vás dnes pozdravujem a bola by som rada, keby ste ho zdieľali v radosti a mieri, ktorý je vám dostupný a ktorý patrí do samotnej podstaty toho kým ste.
Nie ste tu aby ste trpeli, zápasili a horko-ťažko prežívali. Ste tu na Zemi, aby ste sa radovali, boli sami sebou a zažívali tento zázrak. Ste nádherní takí akí ste. Nič nie je nutné meniť alebo naprávať. Všetko je dobré. Umožnite aby to k vám preniklo.
Podstatou tvorenia je radosť.
Bohyňa vás nestvorila z vážneho a ťažkého dôvodu. Stvorila vás z radosti a nadšenia pre skúmanie. Vašim prostredníctvom chcela zistiť všetko o živote. Vy všetci ste vyjadrením Lásky a tvorivej radosti Bohyne a to je dôvod prečo vám je umožnené ich zažívať počas každého okamihu dňa.
Vyzývam vás, aby ste sa znova pripojili na tento pôvodný prúd energie, Božiu radosť z tvorenia, ktorý preteká každým jedným z vás.
Máte sklon robiť život príliš ťažkým a vážnym.
Predstavte si, že tu nie ste preto, aby ste dosiahli cieľ, ale jednoducho aby ste boli sami sebou, vrátane tých vašich častí, ktoré vám pripadajú temné, pochybné alebo zaseknuté. Áno, tie časti sú taktiež vítané, sú súčasťou tejto skúsenosti, úplnej skúsenosti duality vo všetkých jej aspektoch.
Dôverujte tomu, že to vedie k niečomu nádhernému, k niečomu magickému, k novému svetu. Vy sa večne pohybujete a premieňate. Neexistuje žiadny pevný účel, žiadny konečný cieľ. Užívajte si, že ste na Ceste, tešte sa z premenlivých prúdov života a to ťažké bremeno vám bude odňaté.